![]() |
|
206 direksiyon yaği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2015 Saat 00:11 |
selamün aleyküm benim direksiyon yağima baktım bugün hiç kalmamış bildiğiniz dibi gözüküyor hangi yağı almalıyım acill söylermisiniz pompaya zarar gelmeden hemen ekleyim ?
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağın Total FLUIDE IID ama senin yağ nerede.?
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
he aynen dün akşam hemen totol benzinliğe gittim aynı oyağdan vardı vakat üstünde otomatik vites işareti olup arkasinda direksiyon yaği içinde olur diyordu terettütde kaldim bugün alayim bari :)
|
|
![]() |
|
Arkadaslar yagi koydum tam sag tam sol yaptim 2 kere geri baktim gene eksilmis tekrar dolduraam eksilirmi acaba dedim bos olan yerler dolar diye
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta senin direksiyonda bir gariplik yokmuydu bunu nasıl farketmedin.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten kapasitesi 1 litre. Kutuyu bosalttiysan ve halen eksikse bırak yağ koymayı yağ nereye gidiyor onu bul. Üzerinde direksiyon kutusu resmi olan elektrikli pompası olanlar (307vs) için. Bizim kutular (206) otomatik şanzıman gibi zaten kendi dönüyor
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |