![]() |
|
Peugeot 206 kapı kumandası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2015 Saat 18:00 |
Merhaba arkadaşlar peugeot 206 aracımı aldığımda önceki sahibi aracın kapı kumandasını kaybetmiş o yüzden aracın kapıyı normal anahtarla açıp kilitliyorum yeni kumanda yaptırıyım dedim peugeot servisini aradım 300 tl fiyat çekiyorlar.Sanayide peugeot parçası satan birine sordum dışarda anahtarcılar yapmaz kodu var kod olmadığı için sadece servis yapar dedi kodu alabilirsen ben anahtar getirtirim ucuz yollu hallederiz dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kodu var evet hocam ben sordum kod varsa sustasız anahtarı 60 tl ye eger kod yoksa 150 tl yaprım demişti. keşke yaptırsaydım. dün benim oglan anahtarı düşürmüş içindeki immo çipi kaybolmuş akşam işten gelince aradım bulamadım anahtırcayı gidecez mecbur artık. ben sizin içinde fiyat sorayım ne diyecek anahtarcı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |