![]() |
|
206 1.4 hdi hava akışmetre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Karaoglan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaoglan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 12:40 |
Merhaba Değerli Forum Üyeleri Hava Akışmetre değiştirmem gerekiyormuş bu parçanın orjinali 190 200 tl arası birde yan sanayileri var 90 100 tl filan yan sanayi taksak sorun teşkil edermi deneyen varmı aranızda
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence orjinali ile degistirin.
|
|
![]() |
|
Karaoglan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaoglan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kararsız kaldım aralarında ne gibi farklılıklar çözemedim
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
orjinalden şaşmayın derim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalden sasmayin. Gereksiz pahali bir parca ama orjibal olmayani hala hata veriyor arac bazen duzensiz calisiyor v.s.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karaoglan
Anladım O Zaman Orjinal alıp takalım en mantıklısı teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |