![]() |
|
ACİL !!! 307sw |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mk307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2015 Saat 21:17 |
Öncelikler merhaba ,
Gösterge panelinde kırmızı parantez içinde ünlem göstergesi yanıyor,elfreni çekili değildi sürüşteydim, sebebi nedir ? Ve sönmedi ? Bir bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.. |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren yağı azalmış olabilir...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Mk307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Hocam az önce garaja indim tekrar calıstırdım ısık yanmadı bu sefer ve fren yagı bitersse ne olur ? Ne kadara yenilenir. Sagolun
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Hocam fren hidroligini kendiniz bi kontrol edin..eksilme var mi yok mu..eğer eksilme yoksa müşür arızalı olabilir
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Tamamdır hocam,okuldaydım geldim simdi
İnip bi bakıcam,sırf bu yüzden arabasız gittim okula,bilgilendirmeniz ve yardımınız için tesekkür ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |