![]() |
|
307 1.6 XT hız sınırlama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokhanates06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanates06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2015 Saat 19:43 |
Arkadaşlar merhaba;
2002 model 307 xt aracımla 125 km hızı geçince uyarı sesi veriyor. Geri 120 ye düşünce sesi kesiyor. Bunu iptal etmenin bir yolu yöntemi varmı? http://https://www.youtube.com/watch?v=bwObXJzmGKU sorun yukardaki videoda mevcuttur. eğer daha önce bu sorun paylaşılmış da ben göremediysem kusura bakmayın. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta panel ekraninda yol bigisayari tuslarina basinca ekstra bir ayari olmasi lazim. Eger ayar yoksa yazilimla hizi degistirebilirsiniz.
Ankaarda iseniz ayarlarim ben. |
|
![]() |
|
gokhanates06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanates06
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeriniz nerde ? maliyet nedir acaba
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Maaliyeti dert deil gun icinde ODTu yerleskesindeyim. Aksamlari antares.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanates06
cihazamı bağlayacaksınız ? yoksa ekrandan mı çözeceksiniz ? bu arada ilginiz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Ekrana siz bakin yol bilgisayari tusu ile ilerlerken ortalama hizdan sonra menu cikiyor mu hiz uyarisi ile ilgili cikmiyorsa baglanip hallederim. Genelde butun araclarda 255dedir o ayar ama sizinkinin sahibi dusurmus anlasilan gerci ben de 132 yaptim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanates06
ortalama hızdan sonra hız uyarısı ile alakalı bir menü çıkmıyor cihaza bağlamamız gerekecek sanırım. Ayrıca bir tavsiye üzerine akü kutup başlarınıda söktüm geri taktım yinede düzelmedi. cihaza bağlamaktan başka çaremiz kalmadı sanırım
|
|
![]() |
|
Kutup basi tavsiyesini kim verdi bilmiyorum ama ise yaramaz bu konuda. Aracin sizden oncekis ahibi oynamis muhtemelen. Hallederiz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |