![]() |
|
206 1.4 x desing sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2015 Saat 12:41 |
1.4 x desing tampon ıcınde sıs farı kesılme yerı varmı ?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var kesme yerleri iç kısımdan işaretli.Bunu ince uçlu dekuplajla düzgünce kestirebilirsiniz kesilen yeride rötüş boyası yaptırarak düzeltirsiniz tamponunuzun boyaya ihtiyacı yoksa.Ama tabi tampon sökülmesi lazım 100 TL den aşağı kimse dokunmuyor.Hevesiniz ve musait yeriniz varsa kendiniz yapın derim çünkü gerçekten çok nazlanıyorlar dışarda bu işlemler için ben kendim 1 saatte söküp toplamıştım.Adamını bulursanız tabi orası ayrı konu benı baya zorlamıştı oysaki en basit işlemlerden bir tanesi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
boyaya gırcek orda delıncek para vermıcez sokmeye zaten bısey yok onda delme sorun
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bişey yok deme usta piyasayı gez sor tampon sökme takma fiyatlarını anlarsın,para vermiceksen tanıdığın varsa ozaman halleder konu açmana bile gerek yoktu.Tanıdık olduktan sonra kesme yerı olmasa bile tamponda, sisli tampondan şablon alıp keser yine yapar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
eyw
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |