![]() |
|
[S] 205-40-17 JANT / LASTİK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2015 Saat 11:33 |
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz jant/lastik bir olarak satılıktır. Lastik durumu %40 , jant durumu %75 jantta ufak tefek çizikler var dışa doğru bombeli bir jant olduğundan dolayı bir defa kaldırıma sürttüm sağ önde abartılmayacak kadar çiziği var onun dışında kaynak vs bulunmamaktadır.. Bundandır ki fiyatı uygun tutuyorum 775 TL fiyat son pazarlık düşünmüyorum. Bende o paranın üstüne 500 600 koyup 15'' jant lastik alacağım.
15'' Rc jant lastik ile takas yapabilirim lastik jant durumlarına göre üste para verebilirim eğer durumları benim jantlar ile bir ise kafa kafaya olabilir.. Diğer takas tekliflerine de açığım. Hayırlı alışverişler. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece jantlara talip olsak fiyat ne düşünmektesiniz acaba efendim. kolay gelsin
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |