![]() |
|
207 GT mi RC mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
smehmetyildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Ankara-Eskişehr Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı smehmetyildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2015 Saat 03:09 |
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki birkaç içerisinde 207 almayı düşünüyorum fakat tam karar veremedim gt mi alsam rc mi alsam? 207ler hakkında pek bilgim yok bilgili olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kronik sorunu var mıdır, tavsiye eder misiniz, şikayet ya da memnuniyet gibi...
|
|
06 MKE 98
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavsiye ederiz 207 rc al. Hor kullanılmış bir arabadan hayır gelmez ama düzgün kullanılmış zamanında bakımı yapılmış arabayıda uzun süre kullanabilirsin
Düzenleyen GökhaN - 28 Ekim 2015 Saat 08:44 |
|
![]() |
|
smehmetyildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Ankara-Eskişehr Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı smehmetyildirim
![]() ![]() ![]() ![]() |
2007 model ve altının galiba kronik sorunları varmış bu konu hakkında bilginiz var mı?
|
|
06 MKE 98
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı smehmetyildirim
Sağolun beyler
|
|
06 MKE 98
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam arkadaşımda vardı 207 GT benzin seçiyordu. Total hariç alınan yerlerde turbo devre dışı kalıyordu. Tek benzinlik tek pompadan almak zorundaydı. RC'ler de nasıl bilemiyorum, internette araştırdığımız da bazı kişiler de shell'den başka yerden alınca sorun yaşıyormuş gibi değişik bir sorunu vardı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı smehmetyildirim
Bunu ilk defa senden duydum başkan bi araştırayım bakalım
|
|
06 MKE 98
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |