![]() |
|
106 1.1 CC yedek parça alınır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Quasar07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2015 Saat 04:27 |
Merhaba
Beyler bana vites tamir takımı hava filtresi komple hortumları ıle beraber direksiyon kutusu ve kapı koluda lazım dış sağ ve sol elınde olanlar sıfır veya ıkıncı el yeterki temiz sorunsuz olsun |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bana şase numaranın son 8 hanesini gönder neler bulabilirim bi bakayım
|
|
![]() |
|
Quasar07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50597767 abi bana dış kapı kolu lazım sağ sol araba tek kapı 1994 model bıde filtre lazım hotumlarıyla komple yani kutusu da lazım arabanın her yeri bant filtre de bide vites 4 ve 5 gecerken ses yapıyor atması yok ses var tak Diye debriyaj baskı balata değiştirdim yine aynı ses var istersen ayrıntılı fotoda atarım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |