![]() |
|
oto elektrik ustası yardım etsin bana !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2015 Saat 11:29 |
aracın sağ far lambası sürekli patlıyor sol far 5 yıllık sorunsuz yanıyo sağ farın sorun ne neden patlıyor
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi voltajını ölçtüm araç çalışırken sağ taraf 14.20v çıkıyo stop edince 12.20 normalmi şimdi
|
|
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bana kalırsa role taktır hiçbir sıkıntı kalmaz , araç çalısırken sarj dinamosu 14v uretir akü ise 12 v cıkıs verır sizin far sarz dinamosundan elektrıgı almıs olabilir şarz dinamosuda sağ fara yakındır belki önceden xenon takılmıs ordan elektrık alınmıstır .
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet şuan xenon tesisatı var
|
|
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
voltajı yüksek ampul tak sorunun çözülür kolay gelsin
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |