![]() |
|
ACILLL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2015 Saat 09:30 |
merhaba. öncelikle geçmiş olsun. bu ürünü önce tamir ettirme yoluna gidebilirsin. plastik tampon kaynakçıları yapabiliyor ama ne kadar dayanıklı olur bilemiyorum. benimde peugeot 406 aracım var bunun yedek parça ihtiyaçlarını çok araştırdım internetten bulduğum bir firma var antalyada orda çıkma olarak bu ürünü tedarik edebilirsin. bende oradan ürün aldım sıkıntısız bir firma güvenilir. istersen bi ara sor ne kadardır fiyatı. kafana yatarsa çıkma temiz alıp takarsın kafan rahat olur. firmanın ismi taha oto 0554 788 9330
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
|
usta42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim delik çok büyük değil içinde küf pas yoksa 20 tlye macun var ismini tam bilmiyorum çocukkarin oyun hamuru gibi iki farklı macunu kariyorsun macun bir saat içinde çelik gibi oluyor bizim fabrikada kullanılıyor 5 bar basincta bile sızdırma yapmıyor 20 tlye bu isi halledersin
|
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar aracimin deposu delinmis ne yapabilirim acilll her an korkuyorum birisi altina sigara atar da yanar diye yeni 206 deposu var mi. B isiye falan acil yardimmmmm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |