![]() |
|
Şanzıman Uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2015 Saat 10:28 |
Arabam 307 1.6 xt otomatik. Aracı alalı henüz 20 gün oldu. Yeni yeni bakımlarını bitirdim binmeye başladım ancak bir uyarı geldi dün arabadan. "Automatic Gear Faulted" . Daha sonra vites göstergesinde spor ve kar sürüş modları göstergeleri yanıp sönmeye başladı . Sağa çektim stop edip tekrar çalıştırdım hiçbir sorun olmadan devam ettim. Bu sorun sabah ilk kullanımda 2 km sonra oldu daha sonra akşam iş çıkışı yine yaklaşık 2km. sonra oldu . bu konu hakkında bilgisi olan varsa dönüşlerinizi bekliyorum.
Ayrıca İstanbul Anadolu yakası sağlam bir otomatikçi ihtiyacım var . Şanzıman yağını değiştirmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gökhan şu konuyu incelerseniz probleminizi çözüme ulaşmış olur büyük ihtimal.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9612
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emreozer1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreozer1988
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selenoid valfinin değişmesi lazım üstad. bir diğer adı elektro vana. bunlar şanzımandaki yağ gönderim işlevi gören vanadır. genellikle 2.viteste vuruntu yapar araba. bunun sebebide bu valflerin sorunlu olduğu içindir
|
|
LAMAZİBİCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |