![]() |
|
Şanzıman Uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2015 Saat 10:28 |
Arabam 307 1.6 xt otomatik. Aracı alalı henüz 20 gün oldu. Yeni yeni bakımlarını bitirdim binmeye başladım ancak bir uyarı geldi dün arabadan. "Automatic Gear Faulted" . Daha sonra vites göstergesinde spor ve kar sürüş modları göstergeleri yanıp sönmeye başladı . Sağa çektim stop edip tekrar çalıştırdım hiçbir sorun olmadan devam ettim. Bu sorun sabah ilk kullanımda 2 km sonra oldu daha sonra akşam iş çıkışı yine yaklaşık 2km. sonra oldu . bu konu hakkında bilgisi olan varsa dönüşlerinizi bekliyorum.
Ayrıca İstanbul Anadolu yakası sağlam bir otomatikçi ihtiyacım var . Şanzıman yağını değiştirmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gökhan şu konuyu incelerseniz probleminizi çözüme ulaşmış olur büyük ihtimal.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9612
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emreozer1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreozer1988
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selenoid valfinin değişmesi lazım üstad. bir diğer adı elektro vana. bunlar şanzımandaki yağ gönderim işlevi gören vanadır. genellikle 2.viteste vuruntu yapar araba. bunun sebebide bu valflerin sorunlu olduğu içindir
|
|
LAMAZİBİCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |