![]() |
|
acil yardim lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
34gz8579 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2015 Saat 21:52 |
307 airbag ışığın yanıyor sindiremedim bu koltuk altındaki kablolardan kısa devre yaptırıp resetleme yöntemini bilen varmı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam koltuk altından resetleme diye bişe yok benim bildigim oradaki soketlerde temassızlık oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
34gz8579 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi dostum sağ koltuktaki kablodan ikisini kısa devre yapınca resetleniyor ustaya yaptırdım ama bu sefer ustayı bulamadım yerinde
|
|
![]() |
|
hakanerbas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanerbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aırbag ışığı yanıyorsa öncelikle cihazda arıza kaydına baktırdınmı? kornadada sıkıntı varmı? bu sorun genelde direksiyonun altındaki far ve silecek kollarının ortasında bulununa içinden çok ince kılcal kablolar geçen tambur dediğimiz bir parça var. o kılcal kablolarda kırılma yada kopma olduğu için yapıyor. genelde değişim yoluna gidiliyor. ben onların tamirini yapıyorum içindeki kabloları yeniliyorum ve sıfırdan farksız oluyor. öncelikle cihazda baktırıp yinede çözemezsen yardımcı olurum kardeşim.
|
|
hakanerbaş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |