![]() |
|
307 arka fren diski 2 çeşit fark ne? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2015 Saat 19:54 |
aşağıdaki linkte iki adet arka fren diskinin 80tl olanı 2006 model 1.6hdi 307sw aracıma olur mu?
http://www.peugeotmarket.com/Arka-Fren-Diski,LA_1466-2.html#labels=1466-2 Düzenleyen albayman - 17 Ekim 2015 Saat 19:56 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam arayıp sorun kafanız rahat olsun. bence olur ama şasi no ile kontrol ettirirseniz sıkıntı olmasın. birisi yan sanayi hocam digeri orjinal.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
telefonla sordum. aracıma uyumlu olduğu söylenen rulmanlı ve 4 delikli. poryasız tip olan 6 delikli. yetkili servise soruyorum rulmansız satılır, rulman ayrı ve ücretlidir diyor. service box 4 delikli rulmanlı ve rulmansız seçenek var. referans kodunu service boxta görüyorum. ama peugeotmarket de 80tl olan da ucuzmuş, şartları zorlamak istedim acaba olurmu benim aracıma diye.
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şase numaranızın son 8 hanesini verirseniz yardımcı olayım. rulmanlı çıkarsa o düz diskler olmaz.
|
|
![]() |
|
service boxta rulmanlı çıkıyor. düz tip olmuyorsa zorlamayalım. teşekkürler...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |