![]() |
|
3 bijon jant 1994 106 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Quasar07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2015 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2015 Saat 05:38 |
Merhaba hayırlı günler olsun;
Benim sorunum yeni aldığım ve ilk aracım olan 1100 CC 65 hp 1994 model 106 ile ilgili jantlar kara jant ama ben çelik jant takmak istiyorum. Ama 3 bijon jant yok bana yardımcı olursanız sevinirim kaça patlar ne yapmamız lazım flanş diyorlar araştırdım ama kimisi sıcak bakmıyor kimisi olur diyor. Abi bu işten anlayan antalyada ustada olur veya başka yerdede olur yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.. |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka kampanalar tanesi 80di sanırım alıp taksan 4 bijon oluyor ön poryalar değişmeli disklerde 4 bijon olmalıki b baya pahalı yada benim eski aracıma yaptığım gibi kampana ve poryaları sökmüştüm kendim aracı komple takoza aldım tornacıya gittim bir takımda gti jantı götürdüm o jantın bijon aralarına göre tornada delip diş açtı ama 150 tl paramı almıştı sora getirip takım geri sora istediğim 4 bijonu takıyordum tabi bijon araları tofaş gibi 100" olanları takamıyorsun yine diş arasını ona göre yaptırman lağzım
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |