SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

307 sparco spoiler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cyprusxboy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cyprusxboy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 307 sparco spoiler
    Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2015 Saat 16:07
Arkadaşlar 307 için satılan sparco spoilerlerin görüntüsü çok hoşuma gidiyor en yakın zamanda almak istiyorum :) bazılarına göre abartılı geliyor sparco spoilerler ama ben seviyorum :) ama daha da önemlisi montajı. Kesinlikle spoiler için aracıma vida atıp delmek istemiyorum. Vida atmadan sağlıklı bir şekilde çift taraflı bant, silikon ile montaj yapmak mümkünmüdür?
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2015 Saat 23:51
Tabiki çift taraflı bant artı camlar için kullanılan güçlü silikonla montajı yapılıyor.Farklı ilaçlar kullananlarda var bu iş için ama standartı bu şekilde.Sparco diye isimlendirilen modeli bende abartı buluyorum çok estatik değil ama zevk meselesi.

Düzenleyen samet206 - 14 Ekim 2015 Saat 23:52
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
cyprusxboy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cyprusxboy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2015 Saat 12:06
Tamam teşekkür ederim önümüzdeki ay takacam kısmetse.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.