![]() |
|
307 sparco spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyprusxboy ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprusxboy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2015 Saat 16:07 |
Arkadaşlar 307 için satılan sparco spoilerlerin görüntüsü çok hoşuma gidiyor en yakın zamanda almak istiyorum :) bazılarına göre abartılı geliyor sparco spoilerler ama ben seviyorum :) ama daha da önemlisi montajı. Kesinlikle spoiler için aracıma vida atıp delmek istemiyorum. Vida atmadan sağlıklı bir şekilde çift taraflı bant, silikon ile montaj yapmak mümkünmüdür?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki çift taraflı bant artı camlar için kullanılan güçlü silikonla montajı yapılıyor.Farklı ilaçlar kullananlarda var bu iş için ama standartı bu şekilde.Sparco diye isimlendirilen modeli bende abartı buluyorum çok estatik değil ama zevk meselesi.
Düzenleyen samet206 - 14 Ekim 2015 Saat 23:52 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cyprusxboy ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprusxboy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam teşekkür ederim önümüzdeki ay takacam kısmetse.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |