![]() |
|
206 Feline 1.4 Elektirik Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
johnny guitar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı johnny guitar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2015 Saat 10:35 |
Arkadaşlar 5 gün önce banzin şamdıra ve pompasını değiştirdim L dirsekte kaçak vardı. Bu kaçak aracın içinde herhangi bir alevlenmeye sebep olmasın diye üzerine nemli sünger koydum. Fakat benzin göstergesine bilgi aktaran soket kabloları ıslanmış ve kapıyı ellediğimde çarpıldım ve kontağı üzerinden almama rağmen farlar sönmedi. Soketi kuruttuktan sonra normale döndü. Dün akşam ise arabadan indim herhangi bir elektirik çarpması olmadı ama kontağı çıkardığım halde farlar sönmedi. Far kolunu kontrol ettim herşey normal. Kontağı taktım radyo çalıştı (kapatmayı hep unuturum) radyoyu kapattım farlar söndü. Daha önce birkaç defa selektör yaptığımda uzun far takılmıştı far koluyla oynayınca normale döndürmeyi başarmıştım, bununla bir ilgisi olabirlirmi ? Bu arada bundan 3 ay önce Ankara da müthiş bir yağmur yağmıştı ve bende 30 cm yüksekliğinde bir su birikintisinden geçmiştim o zaman kornanın sesi biraz değişmişti sonra geri düzeldi. Bununla bir ilgisi olabilir mi ?
Bu arada aracımda Lpg var (BRC) Düzenleyen johnny guitar - 14 Ekim 2015 Saat 10:41 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam en kısa sürede o parçayı değiştirin Allah korusun yangına sebep verebilir. farlarla ilgilide com2000 arızalanmış olabilir. su birikintisinden hızlı geçmiş iseniz motor içindeki sigorta paneli ıslanmış olabilir. kontrol ettirmenizde fayda var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
johnny guitar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı johnny guitar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim benzin şamandırasını değiştirdim orada bir sıkıntı kalmadı. Sigorta paneli ıslanmışsa neden 3 ay sonra ortaya çıktı hemen olması gerekmezmiydi ? com2000 dediğin far sinyal ve silecek kolu birlikte olan parça mı ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
oksitlenmeden kaynaklı olarak olmuştur hocam yazın oldugu için giren su buharlaşır ama nem oluşunca sigortalarda oksitlenme meydana gelmiş olabilir. kontrol etmeden bişe demek yanlış olur tabi com2000 dediğim evet far sinyal kolu olan parçanın adıdır. aslında bir bilgisayara baglatıp hata kodu verip vermedigine baktırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı johnny guitar
Kardeşim oto elektirikçisine gittim. iyi kontrolden geçirdi. Abi sen bilmiyorsun heralde bunda park takip ışığı var deyince jeton düştü. Elektirik tesisatında yada sigorta panelinde yada beyinde herhangi bir sıkıntı yokmuş meğerse. ben panik halinde bunu unutmuştum. Demek ki kontağı üzerinden alıp indiğim sırada kazara elim far koluna deydi ve park takip ışığı devreye girdi
![]() |
|
![]() |
|
bir problem olmadıgan sevindim hocam araba olunca sıgamıyoruz işte
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı johnny guitar
Beni gerçekten korkutmuştu . Çünkü Peugeot aracı bu elektirik ve araç beyni konusunda hassa bir araç. Masrafıda büyük. Arabamdan memnunum ama bu konuda hassas olan bir araç beni de strese sokuyor. Benim aracım 2006 model full bir araç. 86550 km ufak bir kazası var sol çamurluk üzerinden vurdu birisi bu nedenle koltuk ve perde Airbagleri açıldı (2 adet airbag) 9 bin küsür hasarı gözüküyor bu nedenle. Fakat aracımın motorunda şasesinde kaportasında başka herhangi bir sıkıntı yok. Bu konuda takıntısı olmayan birisine istediğim fiyata satabilirsem satıp başka bir araç alacağım. Forumdan satış için ilan falan verilebiliyor mu ? biliyormusun.
Düzenleyen johnny guitar - 15 Ekim 2015 Saat 11:23 |
|
![]() |
|
evet verilebilir hocam en alta araç alım satım bölümü mevcut.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |