|
508 gaz yememe problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bodoslaman
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bodoslaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2015 Saat 16:05 |
Merhaba 1 ay önce 2011 yarı otomatik active 508 113.00 km de aldım bir sorunu çıkmamıştı ama şimdi problem şu ki:
araca gaz verdiğimde tepkime alamıyorum 3000 devirlerde zor kalkıyor ve araç zor gidiyor yokuşları zor çıktım . aracın sorunu nedir acaba bilen kişiler cevap verirse sevinirim ...
|
|
KRATERYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen KRATERYA - 09 Mart 2016 Saat 14:17 |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç otomatik ama. O şekilde anlaşılmaz. Sorun başka olabilir.
Düzenleyen talip206 - 10 Ekim 2015 Saat 21:52 |
|
bodoslaman
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bodoslaman
|
turbo patlamış olabilir mi acaba pazartesi serviste görücez bakalım ....inş büyük bişey yoktur
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şanzuman kaynaklı olabilir. kavrama diye tabir edilen sıkıntıya benziyor. Yarı otomatiklerde de kavrama (baskı balata) vardır ve belli bir ömru vardır. Büyük bir ihtimal araçta kalkışlarda titreme de varsa baskıdır
|
|
yasareren
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2023 Konum: BANDIRMA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yasareren
|
Merhaba arkadaşım, bu sorun benim aracımda da oldu, sizin ne sorunu varmış öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |