![]() |
|
Egzos patlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2015 Saat 22:39 |
Arkadaşlar arabayı pasta cilaya verdim ama egzosu patlak bir şekilde buldum. Tamiri nasıldır ne kadar tutar ortalama aracım peugeot 307 2005 model otomatik
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıll? biraz daha açabilir misiniz konuyu?
|
|
![]() |
|
samet33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
arabayı verdiğimde tamamen normaldi. arabayı sanayiye biyerini düzeltmek için götürdüler 1 gün sonra aldığımda egzostan aşırı bir ses geliyor rölantide sorun yok gaza basınca yükses bir ses geliyor
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
o zaman bu arkadaşlar arabayı anırta anırta gezmiş olmasınlar gidin sorun hesabını ne oldu bu arabaya deyin ?
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
zaten sinirlerimi bozanda o oldu. arabayı 20km verdim 214000 km de bişey olmayan egzos ellerinde patladı
|
|
![]() |
|
yapılması zor bişey midir ne kadar tutar ortalama?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
yok hocam buyuk ihtimal egzoz sürtmüşlerdir delinmiştir tabi görmeden konuşmak çok mantıklı deil ufak bir kaynak işi ise 10-20 lira gibi bişe alırlar ama egzoz değişecek ise 100 tl yi geçer diye düşünüyorum
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |