|
308 de bu kadar tıkırtı normal mi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2015 Saat 22:40 |
arkadaşlar, bayramdan once 2008 model 308 premium aldım, araçta tek parça boya var, genel olarak dolu gösterişli bir araç, ama araba dönerken, çukurlarda hafif kasislerde, kapılardan fena gıcırdı ve takırtılar geliyor, hızlanınca da ön camdan bir cızırtı var, cızzzzzzz sürekli rahatsız ediyor, arefe günü aldım arabayı, sırt bu yüzden satmak istiyorum, soğudum araçtan,
C sınıfı bir araç bu kadar mı kalitesiz malzeme kullanır, kapı kolları bile gıcırdıyor, yoksa benimki mi böyle? |
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben de 308 kullanıyorum ama hiçbir gıcırtı duymadım ve malzeme kalitesi de bence çok iyi.
Nereden ses geldiğini de anlamadım kapılar mı gıcırdıyor lastikşerden mi geliyor |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sesin geldiği yeri kestiremiyorum, o kadar çok yerinden ses geliyor ki, kapı içlerinden mi desem, emniyet kemerinin içinden mi desem, ön camdan gelen cızırtı mı desem, kestiremiyorum geldiği yeri. Ama genel olarak çok ses geliyor, plastik aksamlardan geliyor ses. Sırt bu yüzden satıyorum 6 ün önce aldığım arabamı :( Bunlara ek iç kapı kolları sanki kopacak gibi, sizinde öyle mi? Çok ince ve hafif bastırınca gıcırdayama başlıyor, |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onun c sınıfı arabayla alakası yok arabanın ses gelen yerlerini saptayıp ona göre işlem yapmak gerek. senden öncekip sahip veya sahipleri hor kullanmış demekki. bazen bir klips kırılıyor kapı döşemesi çok ses yapıyor, ön konsolda ekran bölümünde bir vida gevşer cızırtı yapar o yüzden bulmak lazım. ben 2007 model 207 kullanıyorum hiçbiryerinden ses gelmiyor
|
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın geçmişi hakkında bir bilginiz var mı...muhtemelen sizden önceki sahibi ya da sahipleri hor kullanmış...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
debug
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hor kullanılmış da olabilir yaptığı kaza ile ilgili de olabilir. Bi kere kamyonet vurmuştu benim arabaya tekerler kaldırıma dayalıydı esnetmiş arabayı belli ki camurluk düzeldi sadece ama ondan sonra gelen sesleri kesecem diye anam ağlamıştı. Ufak kazalar bile arabayı esnetip ses yapmasına neden olabiliyor. Kullanım da oldukça önemli tabi.
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araç muhtamelen darbe almış yani kaza yapmış örjinalliğini kaybetmiş
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her sesin çaresi bulunur bunun için araba satılmaz:) bundan önceki arabanız neydi bilmiyorum ama pejonun malzeme kalitesi diğer benzer araçlardan daha geride değildir, renodan 2 gömlek üstündür.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç hor kullanılmış belli.Kapı döşemeleri söküldüyse bir şekilde torpido falan aynı dediğim gibi bişeyler söküldüyse oynandıysa araçta bu tarz şeyler olması olasıdır.Ama tabi ne kadar ne yapsan yollar malum örnek vereyim şu kemerlerden hiç memnun değilim devamlı kullandığım güzergah üzerine yaptılar 1 hafta geçtim ne kadar yavaş geçmeye dikkat etsemde arka bagaj kapağı gösterge panelinin camı her yer ses yapmaya başladı tespitini yaptım düzelttim birdahada yolumu değiştiriyorum kemerlerden geçmemek için.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |