![]() |
|
307 1.6hdi çoook ilginç bir arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 Saat 19:38 |
Arkadaşlar herkese merhaba şoförlük hayatım boyunca kullandığım araçlar arasında şu ana kadar ki en tuhaf şey oldu. Resimler aşağıda. Bir sabah arabanın yağına suyuna bakmak için kaputu açtığımda o ilginç manzarayla karşılaştım. Turbo eşanjör boruları ve turbo ara borusu erimiş çatlak gibiydi. İlk baştan bir anlam veremedim. Ustama götürdüm arabamı bunları fare kemirmiş dedi. İnanamadım. İzmir de hiç bir parçacıda ne orjinal ne yan sanayi bu borulardan bulamadım. Zar zor Peugeot halil öztürkten orjinal eşanjör borusu bulup taktık bir baktım yeni takılanda sabah bu halde bu ne biçim bir şey arkadaşlar lütfen fikri olan varsa yazsın. Aşağıya boruların halini koyuyorum fikir yorumlara açıktır sizce bunlar nasıl olmuştur?
![]() ![]() Düzenleyen raconcu - 22 Eylül 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten çok ilginç, bana da fare kemirmesi gibi geldi ama arka arkaya olması biraz düşündürücü.. arıza olduğuna emin misiniz...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Hocam arıza lambası yanmıyor. Araçta maşallah saat gibi yolda gidişi sorunsuz
|
|
![]() |
|
Başka fikri olan yok mu?
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Kedidir kedi :) gecen sene abimin arabanin kaputun icine giren bi kedi vardi Gerci o zamn soguktan korunmak icin giriyordu ama.Bu da meraktan giriyordur belki. Bir ingiliz atasozu derki curiosity killed the cat :)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
JesusKane ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı JesusKane
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle fare bence botuyu metal ile kapla teneke falan
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
bence aracın dışında bir yere peynir falan koy onu yesin :)
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam bunu yapan fare oldugu belli fare yapıştıran ilaçlar var küçük bir tahta ve karton parçasının üstüne sürün arabanın altına koyun genelde tekerlerin oradan çıkar iki tane yapın çok büyükse tutmaya bilir. :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Hocam alışmışsa walla way haline :) bizim iş makinalarına dadanmıştı bi ara da nasıl çözüm bulduk hatırlamıyorum ama boruyu aluminyum folyo ile sarmayı dene olabilir belki :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |