![]() |
|
arac calismiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karabal53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karabal53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2015 Saat 09:11 |
Tsklr hocam daha önce bakmistim ama karanlıkta göremedim demekkki aynen sigorta atmış renk doğru sigorta küçük sağol doktor çalıştı sigorta degisince
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon altimndaki sighorta kutusunda sari buyuk sigortayi biur kontrol edin.
|
|
![]() |
|
karabal53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karabal53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Patner 1.9 conford 2006 model aracim orijinal teyp söküp yeni teyp takarken güç kaplosu bağlantısını yapınca silecek çalışmaya başladı sonra. Teyp soktum ama.araç şuan çalışmıyor kontak çevirince parklar yanı marj basiyo ama motor çalışmıyor anahtar dugmeden acma kapama çalışmıyor gostergede eco mod diye bi yazı yardım fikri olan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |