![]() |
|
Uygun ve Güvenilir usta İstanbul içi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2015 Saat 17:53 |
arkadaslar ustamı degıstırıyorum ıstanbuldamı ıcı avrupayakası daha ıyı olur 206 dan ıyı anlayan ıyı nıyetlı Hakkı'yla ısınınyapan bır usta öneren yonlendıren varmıdır muayene bakımına sokucam arabayı motor bakımına keza varsa ıyı bır ustaya yonlendırıcek sevınırım yardımlarınız ıcınnsımdıden tesekkur ederım.
|
|
![]() |
|
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu arkadaslar istanbul ici avrupa yakasi bildiginiz guvenili lr bir usta peugeot dnda iyi anlayan
|
|
![]() |
|
srdrgktp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2015 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Geçen hafta balikesirdn İstanbul a geldim kartal civarında aracımda bir arıza oldu. Buradaki ustamda istanbuldan gelme Oto sanayide mükemmel bir üstad var.ona yönlendirdi beni. Uzak demezsen gerçekten tavsiye ederim. 206 HDİ kullanıcısı olarak çok memnun kaldım. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
maslak peugeot ve paris peugeot anadolu yakasında kartalda ali usta, pendiktede erdinç usta var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Evet braz uzak bir iki kisi daha oneride blundu onkarida dikkate akicam olmadi sizlerin dediginide goz onunde bulundurucam cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Bir iki arkadasima sordum oneri var olmadi maslak mantikli uygun olduvugu taktirde size danisirim cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
akemal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
bayrampaşa yıldırım mahallesınde uzman otomotıv var yalcın usta gayet başarılı..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Yakin bana tesekkur ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |