![]() |
|
Çift buji yararları ve zararları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2015 Saat 09:46 |
Merhaba lar çift buji hakkında bılgısı olan yada taktıran varmdır aracı bakıma sokucam muayenemde gelıyor performansta bıraz daha üst lımıt ıstıyorum sızce fayda yarar sağlarmı.arac 2000 model
|
|
![]() |
|
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım ''ÇİFT BUJİ'' Mİ ? ''ÇİFT TIRNAKLI BUJİ'' Mİ ? Zannederim çift tırnaklı demek istiyorsun diğeri imali öyle olmadığı sürece imkansız.Çift tırnaklının zararı olmaz aksine faydalıdır.Yanmanın dengeli olmasını sağlar,LPG varsa dahada uygun olur.Vaktiyle ben lpgli doğanda 4 tırnaklı bile kullandım.Tavsiye edilir.
|
|
![]() |
|
Casus0390 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: Kasımpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet cift tirnakli buji olmasi lazim yanlis yazdim bendede lpg var teskkur ederim bilginize.
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
hiç kullanmadım ama merak ediyorum doğrusu kullanırsan yorumları bekliyoruz
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Ustaya sorucam olumlu oljrsa buyuk ihtimal denicem ozamna hemen bilgi vericem
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Çİft neyse de 4 tırnak sakın denemeyin... enjeksiyonlu araçlarda rolantiyi bozabiliyor... Bilginiz olsun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Casus0390
Evet dort tirnakliyida duydum ama bu araclara zarar vericegini biliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |