![]() |
|
Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak_erat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2015 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak_erat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2015 Saat 01:53 |
merhaba arkadaslar bugün aksam su kapağını sıkmayı unutmuşum ve su bitmiş ve ben uzun süre bu şekilde aracı kullandım... bu durumu farkettiğimde hararet 90ın birazcık üzerindeydi ve su kapağını açtığımda içinde hiç su yoktu. 2-3 litre kadar su koyduktan sonra aracı 10 dinlendirdim ama koyduğum bu suda hiç fayda etmedi su kutusu halen daha boştu bu şekilde biraz daha gittikten sonra araca su takviyesi yaptım... yavas yavas hararet düştü ama herhangi bi sıkıntı yaratır mı bana ilerde? ne gibi sorunlarla karşılaşma imkanım var.... bu gibi durumlarda ne yapmalıyım...
|
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam su kutusunda görünmese bile devirdaimde hortumda dolanan su varmış demekki yoksa su tamamen bitse hararet fırlardı aracı çalıştırdığınızda gaza basın egzoz dumanına bakın duman atıyorsa beyaz yoğun duman conta yanmıştır yani en kötü ihtimal conta yanmış olması . birde sabah aracın altına kaputun içine bakınız biyerlerden su kaçırıyor olmasın radyatörde dahil. Geçmiş olsun
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birşey olsaydı hararet 90 değil de kırmızıda olurdu radyatör suyunda yağ olurdu vs.
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |