![]() |
|
206 cc roland garros lastik çekmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrttkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2015 Saat 16:32 |
arkadaşlar öncelikle merhaba. aracım başlıkta da belirttiğim gibi lastik çekmiyor. durur haldeyken yüksek devirde debriyajdan ayağımı çektiğimde şanzımandan ses geliyor ve araba yürümüyor. yani şanzımandan geldiğini ben tahmin ediyorum. yani seri kalkışlarda dahi sorun çıkabilecekmiş gibi geliyor. yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum. şimden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta sorununu tam anlayamadım aracın şuan hiçmi yürümüyor ?
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Akslarda sorun olabilirmi yada araç vitesemi geçmiyor siz geçtiğini sanıyorsunuz.Bu tarz şeyleri burdan anlamak zor usta baksın daha sağlıklı cevaplar alırsınız...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mrttkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Arkadaşlar araç yürürünfe hiç sıkıntı yok sadece ani kalkışlarda araç yürümüyor akislerden geliyor sanki ses ustayla beraberim şuan o da tam olarak ne olduğunu anlamış değil çözmeye çalışıyoruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |