![]() |
|
206 Gösterge sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Slowhand ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2015 Saat 16:26 |
Selamlar arkadaşlar.
2004 benzinli 1.4 XT 206 sahibiyim. 1 haftadır enteresan bir sorunla karşılaşıyorum. Araç normal çalışırken bütün göstergeler birden sıfıra düşüyor. Bazen 1-2 saniye sonra kendine geliyor. Eğer düzelmezse bir süre sonra akü lambası yanıyor. Kırmızı ışıkta denk gelmişse stop edebiliyor. İşin ilginç tarafı klimayı açınca ya da havalandırmayı 3-4 seviyesine alınca göstergeler düzelip normal çalışmaya devam ediyor. Bugün sanayiye gittim aracı bilgisayara bağladılar ama herhangi bir sorun gözükmedi. Ne yapayım ne edeyim?
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
A+ |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam senin aku ömrünu tamamlanmış gibi görünüyor. Bu sorunların çoğu aküden kaynaklanan problemler. Aku normal ise şarj dinamosunu ölçturun. Son zamanlarda aracı ilk çalıştırırken garip bir uyarı sesi alıyormusunuz. Akü bitmeye yakın aracı sabah ilk çalıştirirken uyarı verir
|
|
![]() |
|
Slowhand ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap için teşekkürler. Aküyü 2 ay kadar önce değiştirmiştim. Dediğiniz gibi şarj dinamosuna bir baktırayım. İlk çalıştırmada ses gelmiyor ama şöyle bir durum daha var. Araca yeni teyp takıldı birkaç ay önce. Kontağı kapattıktan 1 dk. kadar sonra enteresan bir uyarı sesi geliyor. Araç yanımda olmadığı için sesi kaydedemedim ama dit-dat-dit-dat.....dit-dat-dit-dat diye bir uyarı veriyor.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
A+ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |