![]() |
|
ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2015 Saat 13:13 |
arkadaşlar merhaba
araba sağa keskin dönüşlerde sol önden ses geliyor takırtı gibi.. hafif de sarsıntı yapıyor. bu normalmidir.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kışlık lastik varsa bende oluyor. ama yoksa aks - rulman - rotlar kontrol edilmeli
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
lastikler yazlık hocam.. sıkıntı çıkararmı acaba.. kurban bayramında uzun yola çıkacağım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam uzun yola çıkmadan bir baktırın Allah korusun aks felan arızalanmıştır kazaya sebiyeyet verir abicim. lifte kaldırıp bakacak usta sadece kontrol eder rulmanları felan yürüyen aksamı kontrol ettirin bence.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Tam sağ yapıp o şekilde aracı kaldırmaya çalışıyorsanız ses yapar zaten çoğunda durum böyledir diye biliyorum ilk zamanlar bende yaşadım buna benzer ama bir dahada duymadım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
aynen öyle hocam tam sağ yapıp aracı kaldırıyorum...
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Normal usta sıkıntı yok ozaman benim araçtada aynı buna yapıcak birşey yok problem değil zaten bu.Bazen olur bazen olmaz tam neden olduğunu açıklayamam ama durum böyle.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
oguz41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
hocam hafiif bayırda tam sağ ve tam sol şekilde kalkmayı deneyin çok takır takır ses geliyorsa aks kafası başıma gelmişti bir zaman sonra iyice gidebilir.Eğer gelmezse başka bişeyden olabilir ozaman.
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |