![]() |
|
307 SW için Bagaj Havuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
g_tacir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2015 Saat 11:57 |
Kolay gelsin, 307 SW için bagaj havuzu arıyorum fakat bulamadım. 5-6 yıl önce ithal olarak gelmiş fakat şu an için kalmamış. Satan bir yer biliyorsanız bana lütfen bildirin, selamlar.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ilanda da yazdım. Bauhausstan hazır bagaj havuzlarından aldım. Bagajı ölçüp yapı marketlere bakın derim ben..
Gitmişken sonax turuncu şampuan ve kırmızı hızlı cila ile gri jant temizleyici ve şeffaf genel temizleyici alın. Birkaç mikrofiber bez, makarna sünger ve jant fırçası da aldı mı canavar gibi temizlenir araba:) benim araba fena kirli oradan geldi aklıma. İstanbula dönünce çok detaylı bir temizlik beni bekliyor.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |