![]() |
|
307 sw otomatik yakıt tüketimi vites sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xenon1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2015 Konum: ogrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2015 Saat 03:26 |
Selamlar araç konusunda yeni olduğum halde kafama takılan problem diye adlandırdığım soru işaretleri var. Ciddi olarak problem yaptım . Gazcıya gidiyorum daha önceden de araştırdım buldum o konuyu hallettim neyse ki benzin yakıyor gösterme problemi bana diyorlar ki fransızların genel problemleri açıklayamıyor şamandıra sistemin tekerden yol bilgisayarından bilgi aldığını, bunlar sanki diğer alman amerikan araçları gökten indi. Problemi söyleyeyim çok doldum. Aracımızın 4 adet ön ve arka balataları değişti artık kafama taktığımdan mıdır. Performans düştü, yakıt arttı hissim var gaz alıyorum 50 tl lik 2.30 dan 150 km gitmiyor. Kafamda kurdum 4 balata acaba diske sürtüyor bu sebepten motor zorlama oluyor ve yakıtmı artıyor diyorum. Krank polisi diye bir parça değişti ondandamıdır nedir nasıl halledebilirim bu problemleri yaşadığım şehirde peugeot servisi yok bilen yok otomatik olduğundan aracım biraz agresif kullanayım dedim güçlü gaz verdiğimde tak tak tak vites geçişi hissediyorum.Direksiyonu sonuna kadar kırdığımda gıcır gıcır ses geliyor maşallah memleket meselesi haline getirdim. Çok sitresliyim aydın fikirli bilginlerden yorum bekliyorum.
|
|
Kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |