![]() |
|
307 HDI İSTOP ETME VE TİTREME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2015 Saat 13:24 |
Arkadaşlar hayırlı sürüşler 2004 model 307 hdi dizel aracım var 1 hafta arabayı kullanmadım aracı dün 100 km yol yaptım hiç sıkıntı yoktu. Ancak bu sabah işe giderken araba bir hopladı daha sonra 10 km sonra giderken istop etti ve durdu motor lambası yandı çalıştırmaya kalktığımda titriyor titriyor motor ama çalışmıyor 2 dk sonra tekrar denedim çalıştı ancak gaza basınca araba tekrar istop etti ve sanki araba gaz yemiyor gibi geldi ustayı aradım getir dedi gittim bilgisayara bağladı hiç bir arıza göstermedi muhtemelen yakıttan dolayı bir sıkıntı yaşamıştır onu atlatınca geçmiştir bir iki gün kullan aynı şeyi yapmassa araçta hiçbir sıkıntı yok dedi. Sizce başka yapmam gereken birşey var mı? Yakıt seviyem yarım depodan fazla
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam enejktörlere pislik geldiyse olabilir. depoya würtün enjektör temizleyicisinden alıp koyun deneyin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginiz için teşekkürler ancak araç 184000 kmde forumda okuduğuma göre yüksek km araçlarda o tip katkı maddeleri daha da sıkıntıya yol açabilir diye yorumlar okudum o konuda tereddüt ediyorum aklım karışık
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
ustam sen dışarda bilgisayara bağlatma arıza lambası yaktığında servise götür pplanete bağlat herşeyi dosdoğru göstersin burda servis yok diye ben her arabaya bakan bilgisayara bağlattım 7 arıza gösterdi pompayı enjektörü filan dedim aman allahım battı ocağımız servise gittim bağlattım dedi ki müşürlerden yapıyor 2 müşür değiştim sorun çözüldü
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
2 gündür 200 km den fazla yol yaptım sıkıntı yaşatmadı acaba bir daha yaparmı kafam orada :)
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |