![]() |
|
206 junyan xenon sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2015 Saat 15:58 |
Junyan farların mercekleri çok kalitesizdir. Sizin aracın farları diğer araçların farlarının yanında el feneri gibi aydınlatır. aynı junyan farlardan benim 307 de de var. Fırsat bulup mercekleri değiştiremedim.
Junyan marka aynı merceklerden bulup değiştirsen de aydınlatman çok değişmez. Ben becerir yaparım dersen elimde çok sayıda mercek var uygun fiyata yardımcı olmaya çalışırım Sizin farın içine toyota auris 2009-2010 model mercekleri sığar aydınlatmasıda güzeldir örnek bir link vereyim http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-far-mercegi-takimi-80-tl-ampulleri-dahil-120865891/detay/ tel 533 715 44 04 mercek montajı yapmak isteyen diğer arkadaşlarada merccek konusunda yardımcı olmaya çalışırım. |
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Junyanin mercekleri rezalettir. Degistirmenizi tavsiye ederim.
Cabuk kirleniyor |
|
![]() |
|
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok uyguna denk geldi junyan far + xenon icinde 250 tl ondan hemen zipladm. Cam illaki sokulecek zaten angel halkalarda surekli patliyor xenonlari aciyorm angellar sonuk kaliyor farkli bi uygulama serit led felan cekerim =)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mercekler göstermiyor olabilir usta sıkıntı merceklerinde olabilir xenon değilde ikinci el yazınca ilk aklıma gelen bu oldu sıkıntının sebebi olarak,bakmak denemek lazım yinede herşeye ayrıca kırık olmadıktan sonra camdaki çizik ve soyuklar çok kötü değillerse sıkıntı yaratmaz far uygulaması yapan yerlere kısa sürede temizletirsiniz far camlarını.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
leader_devil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
merhaba hocam kolay gelsin bende sonar marka vardı 2. el almıstım hella g4 bixenon mercekle değiştirdim biraz tadilat gerektirerek su anda yeni model aracların farları gibi oldu eliniz yatkınsa siz bile yapabilirsiniz hayırlı forumlar
|
|
![]() |
|
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
S.a arkadaslar 1 senedir junyan angel far kullaniyorum. Ama yolda onunu goremiyorum yoldaki isiklarn sayesinde gidiyorum. Angellari 2.el aldim caminda cizikler soyulmalar mevcut. Xenonlat cin mali onuda yaninda vermisti. Acaba xenon degistirsem duzelirmi? Mercekler bitmia olabilirmi merceklerin bittigini nasil anlariz. Ve bu mercekler piyasada satiliyormu ne kadarlik bi urun ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |