![]() |
|
Peugeot 206 Jant Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2015 Saat 23:51 |
Merhaba Arkadaşlar,
206, 2006 Peugeot Aliminyum Gri aracıma aşağıdaki füme rengi jant nasıl durur sizce? tavsiye edermisiniz? yoksa metalik renk mi iyi olur? ![]() |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantta model olarak bunda kesinseniz füme renge yakın olan renk ağır durur güzel olur diye düşünüyorum metalik renk standart bişey sonuçta.Kendi kullandığım jantlarda fümeye yakın rengi hyper black diye geçiyor farklı güzel bir duruşu var.Ancak sizin gösterdiğiniz modele daha önce 206 larda denk geldim sanırım 14 seçeneğinin oluşu ve cc janta benzemesi çekiyor insanları ama 206 ya pek yakışan bir model olduğunu düşünmüyorum bunun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |