![]() |
|
klima kompresörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fero.206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2015 Saat 12:39 |
aracımın klimasının hortumu delikti yaptırdım.gaz basıldı.ancak şuanda klima kompresörü bozukmuş.700 _ 800 tl dendi onada.yardımcı olabilirsiniz...
![]() |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bozuk derken.? Klimayı açınca devreyemi girmiyor yoksa giriyorda gazmı basmıyor basıyorda klimamı soğutmuyor mevzu ne hocam
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
fero.206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallaha tamirci gazı geri boşaltmış.soğutmadığını sölüyor.bozuk olduğunu söledi.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Soğutmamasının birsürü nedeni olabilir niye en pahali malzemeden ve değişimden başlıyor. Klimayı denerken yanındamıydın bilmiyorum ama klima kompresörü devreye girip çıkarken tak tuk sesler çıkartır motor devri yükselir çalışması değişir... bunlara şahit oldunmu
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
herzaman gittiğim biyer.bi yanlış olcağını sanmıyorum.ama ilk başta soğutur gibi olup sonradan kesilmiş.soğutamadığını söledi.bi türlü çalıştıramadım ben bu klimayı.arabayı geçen sene alırken sadece gazı yok dendi.şimdi birsürü sıkıntı çıkıyr.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Ustanın kötü niyetli olduğunu kastetmedim. Sonuçta müneccim değil ne anlarsa önü söylüyor. Soğutur gibi oldu diyorsun belkide klima kontrollerinde bi sorun vardır soğuk hava akışını yönlendiremiyor. Önce masrafı olmayan ihtimalleri değerlendir bence en son yapacağın iş kompressör olmalı. Varsa elinde deneme yapabileceği kompressör takıp teyid etsin
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
doğru sölüyosun.başka yere baktırcam olmazsa?
|
|
![]() |
|
BZC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Bir kaç ustaya daha gitmeni tavsiye ederim. Bitanesine gittim değişecek dedi, diğeri tamir olur dedi, en sonunda bi usta sibop değiştirdi 6 aydır sorunsuz.
Masraf: 20 TL (sibop) + 60 TL (gaz) = 80 TL Düzenleyen BZC - 14 Ağustos 2015 Saat 13:44 |
|
![]() |
|
bende öle yapıyım bi kaçyere daha gösteriyi ozamn?
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
benim 307 ninkide 2 sene önce değişti.
çıkma taktılar 500 tl falandı. arıza olarakta klimayı açınca tık diye ses geliyordu aracın çekişi düşüyordu ama soğuk üflemiyordu. değişince düzelmişti. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |