![]() |
|
Peugeot RCZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omerk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2015 Saat 17:09 |
İyi akşamlar,
Ben seneye ocakta 18 oluyorum ve mart gibi ehliyetimi almayı planlıyorum. 45 000 en fazla zorlasak 50 000 lira bütçemiz var ve spor araba istiyorum. Başlangıcta BMW 316 bakıyordum ancak araştırdıkça özellikle de tasarım olarak rcz aşırı hoşuma gitti. Bu fiyatlara rcz bulabilir miyim size ? Şimdiden teşekkürler herkese
|
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağır hasar kayıtlı ,yada şansın varsa acil paraya sıkışan birine denk gelirsen alabilirsin bu rakamlara
|
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
omerk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kış aylarında falan fiyatlar iner diye dusunuyorum ben ama?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla ömer kardeşim o biraz zor son ötv artışından sonra çok fazla oynamaz en fazla 1000-2000 tl oynar arkadaşın dedeği gibi acil paraya sıkışan biri felan denk gelirse ancak.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-156-hp-rcz-yearling-220292480/detay 49.500 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-peugeot-rcz-56.000-km-de-200-hp-manuel-vites-223783930/detay 51.500 tl En dip fiyatlar yine bu civarlarda olur yani ben alacağım zaman da. Pazarlıkla falan 47 - 48
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelikle hayırlısı olsun derim şimdiden.Konu hakkında bende fikir sunmak isterim şöyleki 45 Bine RCZ alamazsınız kış ayları içinde pek bir düşüş beklemeyin.Ayrıca şu an için model,donanım vs ayrımı yapmadan genel olarak bir RCZ almak isterseniz dip fiyatlar 50-55 Bin civarı olur tabi piyasa arasında böyle fiyatlarıda her zaman fırsat olarak görmeyin derim sonradan pişmanlık yaratabilir,ortada bu kadar bir mebla varsa biraz daha fazla verilir ama hakedene verilir.Son olarak 50 Bin istenilen bir araç pazarlıkla 47 Bin olmaz böyle bir pazarlık daha önce görmedim :) 50 binlik araç 49.500 olsa dua edin istenilen fiyat belli sonuçta.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Peki sıkıp dişimi 50 civarında bir rcz aldığımı düşünürsek, masraflı bir araba mı sorun cok cıkarır mı ben zaten hız yapmak falan amacında degilim o yüzden aracı cok zorlayacağımı düşünmüyorum. Yakıt, kronik sorunları falan nelerdir?
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
ya güzel kardeşim 50e rcz alınmaz. ortalama satış fiyatı 65in üzerinde bir araç 50 ye satılıyorsa , ya satan ya da alan enayidir. sahibinden de en ucuza göre aratınca çıkan 2-3 sonuca göre araçların piyasa fiyatı belirlenemez. aynı şekilde bir de istiyosan en pahalısına göre sıralat bi de öyle fiyat çıkar istiyosan. ben yaptım 150den başlıyo.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |