![]() |
|
307 DOUBLE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetsoylemez ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2015 Saat 11:02 |
ARKADAŞLE 307 XT ARACIM VAR BUNUN SİLECEK KOLUNUN ALTINDA TEYP İÇİN Bİ KOL VARYA BUNU DOUBLE TEYPE BAĞLAYABİLİRMİYİM.DOUBLEDE KABLOSU VAR AMA SİLECEK KOLUNUN O ALTINDAKİ KOLA NASIL BAĞLIYCAM BİLGİSİ OLAN VARSA ANLATIRMISINIZ
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı sekilde var ama kol calısmıyor nasıl calıstırabiliriz
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
ahmetsoylemez ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENİMDE SORUM BU ASLINDA :)
SİZ DOUBLENİN ARKA TARAFINA BAKTINIZMI KOLA GİDECEK KABLO VARMI
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
bende double kullanıyorum normalde o kol çalışmıyor ama ben pioneer uyumlu kumanda kablosu aldım teypçi bağladı çalışıyor bazı marka teyplerin kutusundan çıkıyor o kablo
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
bayraktarcetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayraktarcetin
https://www.youtube.com/watch?v=lxhYuXt6sI0 burada nasıl olacağını anlatıyor.
|
|
1.2000 206 1.6 XT 16V Gri 130.000 KM Benzin
2.2005 307 SW 1.6 PACK 16V Şeytan Kırmızısı 105.000 KM Benzin+LPG |
|
![]() |
|
betaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Merhaba arkadaşlar,bazı teyplerle tam uyumlu oluyor ama bende XETEC marka double teyp takmıştım.Çalışmadı.Yıllar sonra(4-5yıl) internette araştırırken Peugeot 307-XETEC uyumlu elektronik ara parçasını(100TL) buldum,taktım,şimdi çalışıyor.Yanlız kolun içini söküp diğer parçadan gelen kabloları lehim yapıyorsun ,teybin arkasınada 2-3 kablo bağlıyorsun sonra ekrandan hangi tuşun hangi fonksiyona ait olmasını istediğini programlıyorsun.Şimdi orjinali gibi çalışıyor.İsteyene paylaşımda bulunabilirim.
|
|
![]() |
|
bynicky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
307 radyo kolu sonra dan takılan teypleri okumuyor 130 150 tl arası aparatını (okuyucu da diyebiliriz) aksesuarcılarda bulabilirsiniz ankara içi yer tavsiyesinde bulunabilirim isteyen olursa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |