![]() |
|
MOTORDAN GELEN KUŞ SESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esesliemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esesliemre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2015 Saat 13:24 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..Öncelikle selamlar bende 307 sw 1.6 hdi dizel 2005 aracım var..Benim sorunum önceleri bayırda kırmızı ışıkta kalkacağım zaman motordan aşırı derecede kuş sesi geliyordu...Şimdi o ses normal yolda giderken de başladı.Baya itici bir ses nereden geliyor olabilir..Motorcu debriyaj baskı bilya değişcek dedi,yolda bırakmaz dedi ama o ses çoğalmaya başlayınca endişelenmeye başladım sizce nerden?? Bu ses aracımı stop ederken daha belirgınleşiyor en son o cıyk cıyk diyip stop ediyor :(
|
|
PEUGEOT TUTKUDUR
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
triger kayışından olma ihtimali yüksek sakın ihmal etmeyin değişimi yaklaştıysa veya ne zaman değiştiğini bilmiyorsanız mutlaka değiştirin. Eğer değişimine daha varsa da mutlaka bi kontrol ettirin
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
esesliemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esesliemre
Bugün arabamı götürcem bakalım bu sefer baska ustaya,iyice rahatsız olmaya basladim triger kayısı baska neyi var baktırcam bugün debriyaj baskı balatadan oldugunu zannetmiyorum bende ama bakalim
|
|
PEUGEOT TUTKUDUR
|
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Belki baskıdanda olabilir, bendede ara sıra dururken kuş ciyk ciyk ediyordu baskı degisti kuş gitti tabi sizdeki kuş başka birşeyide işaret ediyor olabilir
|
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım debriyaj bilyası öyle ses vermez uğultu verir kayışlar cıyaklar bi şarj dinamosunun kayışına elinle bak gergilimi aşınma varmı birde triger kayışına bak eğer kayışlardan anlamıyorsan kayışlara sıvı sabun sık çalışırken araç cıyaklamayı keser baktın kesmiyo başka biyerdendir o zaman ama debriyaj bilyası öyle ses yapmaz
|
|
change
|
|
![]() |
|
koss ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eksoz manifoldu ile motor arasındaki contanın zaman ile özelliğini kaybetmesinden dolayı oluyor. Benimde başıma geldi önce rampalarda yapıyodu sonra motor heryüke binmeye başladığında yapmaya başladı ben dediğim contayı yenileterek çözdüm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esesliemre
Arkadaşlar tekrardan merhaba,ustaya gittim zaten benim motor takozlarıda yenilenecekti.Motor üst takozu değişecek alttada bi parça varmış oda değişcek dedi.MOTOR GELEN KUŞ SESİ İÇİNDE VOLANT GEVŞEK DEĞİŞCEK DEDİ,SES KESİLİR DEDİ TAKOZLARI DEĞİŞTİRMİŞKEN ONUDA YENİLEYELİM DEDİ..Bilmiyorum aklım çok karışık 1.000 lira tutar, belki geçer dedi :( Her yerden ayrı ses çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım..Sizce ne yapmalıyım ...
|
|
PEUGEOT TUTKUDUR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esesliemre
Güncel..
|
|
PEUGEOT TUTKUDUR
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
usta doğru söylemiş volantla alakalı git yaptır hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esesliemre
Volantla beraber baskı balata da değisiyormu çünkü ilk gittiğim usta debriyaj baskı balata bilya takımı değişcek demişti..
|
|
PEUGEOT TUTKUDUR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |