|
206 Tek Kapı açık mavi yapsam nasıl olur |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mkunkcu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2015 Saat 09:50 |
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar aracım resimlerdeki gibidir. Sizce açık mavi kaplatsam nasıl olur fikir ve ya sanal modifiye yaparsa biri çok iyi olur. Gerçi şuan e36yla takas etmek için sahibindene koydum ama belki de takas etmiyip arabayı modifiye edebilirim.
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
e 36 bende cok aradım ankarada buldum gittim eski ve hantal araclar hosuma gitmedi almadım 3.20 idi içi adamı cok sıkıyor e 46 olursa bak ama 36 ya girme derim
peugeota devam rc kırmızı olabılır |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
açık mavi güzel olur ama tabi rengi görmek gerekir.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RC Mavisi olursa ve RC tarzında modifikasyonlar yapmayı denersenız bence çok iyi olur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bulut mavisi çok tatlı duruyor tabi bizim yaptığımız kaplamaydı bi zamanlar ama araç mavi camlar kapı ve tampon bantları siyah çok güzeldi
|
|
change
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |