![]() |
|
motor ariza isigi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihboz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2015 Konum: EYÜP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2015 Saat 21:39 |
sa acil bi yardim edin. bugun bayagi yogun bi trafikteydim. mahmutbey giselerde arabba motor isigi yanip sonmeye basladi ve araba cekmemeye basladi. saga cekip beklrdim tekrar calistrdim duzeldi. bi yardim edin lutfen. hararet 93 oldu maksimum bu arada
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanıp sönme , ateşleme arızasıdır. bobinde sorun oluşmuş olabilir.
|
|
![]() |
|
fatihboz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2015 Konum: EYÜP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
bobin 1 ay once degisti. acaba sicak havada dur kalktan hararet yapmis olablrmi saat aksam 6bucuktab 8bucuga kadr yogun tradikte kaldi
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
tekrar edeyim, arıza lambası yanıp sönüyorsa, ateşleme arızasıdır. hararet yapsa arıza ışığı herhangi bir şekilde yanmaz.
|
|
![]() |
|
bobine bi baktirayim o zaman, yakitla alakasi olabilirmi bu olayin gaz bittikten bi sure sonra benzine gecti olay orada basladi 2 ayi geckindir benzin almiyorum pis karisim fln olmus olablrmi az bi benzin vardi ztn
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
evet hocam benzine geçiş sırasında olmuş olabilir. shelden ninro + var katkılı benzin ondan alın biraz benzinde kullanın bakalım tekrardan yapacakmı eger yaparsa arkadaşların dediği ateşleme sisteminden veya zengin fakir karışımı sebebiyle yanar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
arkadaslar bugun denedim arabayi. dun aksam 50tllik benzin bide lpg fulledim. arac benzindeykeb yine ayni sorun oldu. gaza alinca tak diye duzeldi. artik ustaya gitmekten yoruldum midem kalkti
|
|
![]() |
|
akemal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Pejon varsa ustaya sık sık gitceksin dostum:)))
|
|
![]() |
|
valla billaha ya. soyle gonlumuzce kafamiz rahat binemiyoruz ya
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla hocam bizde öyle ayda bir ugruyoruz sananiye yok rulman gitti yok akü bitti alıştık unutmadan bu sadece pug lar için deil daha önceden accent - ford - megan vardı hepsindede birçok sefer sanayiye gittim. en güzeli sıfır almak ama bu piyada dacia bile 37000 tl den başlıyor. :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Çok şükür 5 yıldır sadece yağ değişimine gidiyorum. Araca bakarsanız hiçbir şey olmaz. Ufak tefek çıkıyo bazen de o da her arabada olacak şeyler. Ama nazik araba orası kesin. AKşam iner kilitlersin sabaha akla hayale gelmeyecek bi arıza çıkarabilir.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |