![]() |
|
Alınık 207 / 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RedHotRyder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2015 Saat 23:35 |
Merhaba ,
İstanbul Anadolu Yak. yada yakın bölgelerden 207 1.4vti/90 hp(Düz Vites) - 2008 yada 307 1.6 XT/Premium(Otomatik Vites) - 2004 model araç aramaktayım , Kaporta boya ile bir sıkıntım yok , çürük çarık olmadıkdan sonra boya sorun değil. KM olarak araç diri olması durumunda max 140bin km düşünebilirim.Benzin-LPG arasında bir tercihim yok. teşekkürer |
|
![]() |
|
MDRNN17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de var 2008 model 207. boya değişen yok.82 binde trendy.16v 90 hp.düz vites.
|
|
![]() |
|
RedHotRyder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel mesaj attım , posta kutunu kontrol edebilirmisin.
teşekkürler
|
|
![]() |
|
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-orjinal-ve-ekstra-donanima-sahip-temiz-307-223164335/detay/
Aracımı satıyorum. Forumda açtığınız konuyu gördüm. Bir inceleyin isterseniz. İyi günler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Konu ile ilgilenen herkese teşekkürler. Bugun 307 1.6 XT BVA midel bir araç aldim. Konu kilit. |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Ne kadara aldınız fiyat km vs paylaşırsanız piyasa konusunda bilgimiz olur en azından
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |