![]() |
|
206 icin Orta goguse multimedia |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrttkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2015 Saat 22:27 |
Arkadaslar merhaba. 206 cc almayi dusunuyyorum yakin zamanda. Daha once de 206 hdi vardi o zamanlar da arastirmistim ama bulamamistim. Mobile den yazdigim icin link vermek zorunda kaldim. Verecegim linkteki gibi bir multimedia sistemi Turkiyede nasil ve nereden temin edebilirim
http://m.alibaba.com/product/122079721/Multimedia-MVH-206-PEUG.html |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tarz özel parçaları ancak yurt dışından temin edebilirsiniz türkiyede zor.Ayrıca zaman zaman türkiyede 206 için olan daha farklı multimedia sistemlere denk geliyorum onlarda nadir bu bilgi ekranı ve dörtlü düğmesini iptal ederek yapılanlardan.Üstelik burdaki fiyatları Bin TL yi aşıyor.Bence bu kadar vermek yerine fibercide panelle oynayarak bir double-dın montajı yapılabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mrttkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Bahsettiginiz fikri biraz daha acar misiniz ? Fiberden benim istedigim gibi orta bölüme mi yapilir diyosunuz ? Yoksa bilgi ekrani bolumune mi? Ben de bilgi ekrani bolumune yapilan multimedia yi begenmedigim icin boyle birsey arastiriyorum
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Örneğin bu şekilde bir şey tasarlanır konsolda hiç bir şeyin iptali yapılmadan sadece double dıne göre bölme genişletilerek parça tekrar boyanır.
Kafanızda bir fikir oluşması açısından bu tamamen dokunmatik bir ekran biraz iri duruyor belki ama piyasada bir çok model var double dın olarak her türlü model kişinin isteğine göre tercih edilebilir dokunmatık artı kenarlarında tuş takımı ve usb girişi olan bir çok double dın mevcut.Biraz daha ekran boyutu küçük kibar modellerde kullanılabilir. ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |