![]() |
|
206 sunroof açık kaldı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezerinan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sezerinan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2015 Saat 21:48 |
Merhaba arkadaşlar 206 aracımın sunroof u açık kaldı düğmeye bastığımda hiç ses dahi gelmiyor cumartesi olmasından dolayı tamir ettiricek biri ulamadm neden olmuştur sigortası felan varmı konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilirmi ve 206 sunroof tamirini yapabilen istanbul anadol yakasında bir usta biliyormusunuz
|
|
![]() |
|
mustimed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim motor sıkışmış olabilir banada olmuştu motor sıkışmış olabilir ön taraftan tavan döşemesini sök motoru görürsün motorun hemen üstünde manuel çevirme vidası var alyan anahtar tutar bir tur çevir eğer motor sıkıştıysa çalışacaktır ama motor da yanmış olabilir benim ki sıkışmıştı düzeldi banada pazar günü denk gelmişti çalıştı şimdi sıkıntı yok şansını dene bakalım...
|
|
206 XT 16V 35 HE 153 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
sezerinan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sezerinan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alyan ile manuel olarak kapatabilirmiyim ? aracı sokakta bırakamıyacagim ucin motor ustamın dükkanina biraktim
|
|
![]() |
|
Turgutreis06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
Yaklaşık 1 ay önce ne havalandırma ne de klima çalışmıyordu.Servise götürdüm.Kalorifer motoru arızalı dediler ve 680 TL.ücret istediler....Yaptırmadım.Ertesi gün düğmeye bastığımda hem havalandırma hem de klima sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladı...Nazar değmesin şu ana kadar sorun yok..
|
|
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sezerinan
Arkadaşlar sorunun sebebi sunroof motoruna bağlı roleden kaynaklı bir arkafaşın rolesini taktım çalıştı bu rolenin çıkmasını yada yenisini nasil bulabilirim intwrnette yazdıgımda ilgili biseyçıkmıyor
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
elektrikçilerden al üzerindeki değerleri aynı olan bir röle kaç ayak 4 mü 5 mi röle bu güçlendirme amaçlıdır oto elektrik parçası satan büyük dükkanlarda var en pahalısı 15tl
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |