![]() |
|
307 belali otomatik sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turgay307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2015 Saat 00:10 |
Merhabalar ben biktim bu aractan arkadas.sehirdisina bir tatile cikayim dedim gelirken 8 saatlik yolu 13 saatte geldim tam 21 defa kendini korumaya aldi sanziman. Artik 3000 devirde 110 ile gitmesi gerekirken 90 la gidiyor.tamam sicaktan etkileniyor ama bu kadarda olmaz. Bugun makine okudu arizalari tam 4 tane ariza kodu var. Hepsini sildirdim bakalim ne olacak. Hayir anlayan adam gibi bir ustada yok kos koca ankarada
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun hocam aydoğmuş otomatik şanzuman var şaşmaz da orayada gittinizmi formlarda öven çok ama benim hiç işim olmadı tabi karar sizin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
turgay307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay307
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim ustam .evet gittim bence iyi bir sanzimanci degil
|
|
![]() |
|
akemal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Aynı sorun benmde basıma geldı uzun yola cıktm 90 dan yukarı gdemedık bı ara vıtrs trıptonıgede gecmıyodu nedenını bılen varmı acaba?
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
geçmiş olsun hocam.
erciyes işyerlerinde istanbul yolu acity yanında erkay pejo var yakup ustaya da bir gösterin. Düzenleyen Faruk - 06 Ağustos 2015 Saat 16:51 |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay307
Tesekkur ederim cumartesi bir gostereyim
|
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Allah sabır versin ,düz vitesin gözünü sevim 1150 kmde tık demedi 307 xr 2002
|
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay307
Arkadaslar sorunu buldum fren musurundeymis her sey duzeldi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
kıytırıktan bir parça insanın pisikolojisini bozuyor hocam probleminizin çözüldüğüne sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay307
Tesekkur ederim ustam ve hic bir Sanzimancida bulamadi allahtan internet diye birsey var ben buldum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |