![]() |
|
Multimedya sistem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslan besleyici ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslan besleyici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2019 Saat 10:48 |
tasarruf modu vesilesi ile icat ettiğim cihaz
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmezzzz.
|
|
![]() |
|
Aslan besleyici ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslan besleyici
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslan besleyen yemini düşünmezzzz.
|
|
![]() |
|
tanerkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanerkaya
![]() |
|
Partner Tepee 2013 Allure
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Rıca ederim. Verdiğim değerler standart USB değerleridir. Exra olarak cihazın üzerine şarj için ilaveler yapılmışsa ona bişey diyemem ama ben rastlamadım hiç. Teknolojiden elimden geldiğince uzak durmamaya çalışırım ve kalfa seviyesinde elektronik bilgi ve tecrübem var
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
tanerkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanerkaya
Bilgi icin tesekkur ederim madblueblacksea
|
|
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Şarj konusuna fazla takılma derim. USB den şarj diye bi olay zaten yok. Normal şarj cihazı 5V 2amper olan bi cihazı 5v 0,5 amperle şarj etmek iki cihazada zarar verir. USB 3 sistemde 1amper veriyor ama o bile yeterli değil.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanerkaya
Arkadaslar 2013 Partner Tepee Allure aracim icin navigasyon, multimedya, TV, geri gorus kamerasi dahil olan bir sistem almak istiyorum. Birkac yerle gorustugumde iphone (usb den) sarji yapilamadigini, yine cakmak cikisindan kullanmak gerekecegi bilgisi aldim. Bu kadar para verip de sarji yine eski sekilde yapmak mantikli gelmedi, tavsiye edebileceginiz bir marka-model-sistem vs var mi acaba? (aldigim fiyat 900 TL montaj dahil)
Kafaliklar icin de goruntu sistemi arastirdim, alacagim multimedya ile uyumlu olmasi, mesela tv seyrederken arka kafaliklardan da izlenebilmesi, yine iphone sarj edebilmesi gerekiyor. Iki kafalik ve montaji icin toplam 350 TL fiyat aldim. Baska bir tavsiyeniz var mi? Yardimlariniza tesekkurler Taner Kaya
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |