![]() |
|
307 debriyaj hakkında soru... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2015 Saat 23:44 |
Arkadaşlar merhaba aracım 2006 model 3071.6 hdi makyajlı kasa. Arkadaşlar aracım konusunda çok titizim zaman zaman direksiyon hidroliği, fren hidroliği, yağ seviyesi, su seviyesi hepsini kontrol ediyorum. Size sorum 307 lerin debriyajı hidrolik mi? Tankını göremedim. Yoksa eski stil telli bir sistem mi? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar koskoca forumda hiç 307'ci yok mu? Kimse yardım etmeyecek mi?
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Slm.. Aynı araç bende de var..Tek bildiğim volanları hareketliymiş..Hidrolik olup olmadığını bilmiyorum..km kaç sizin..?değişim zamanı gelmiş mi?
|
|
![]() |
|
Hocam benim kö yeni 137.000 oldu araç 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Hidrolik olması lazım. Lazım diyorum çünkü modele göre değişebiliyor bazı araçlar. Aşağıda görüldüğü gibi hidrolik merkezi piyasada satılıyorsa hidroliktir. Bukadar siteme gerek yani debriyaj telini goolede aratsan sorun çözülürdü
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
hocam bu soruyu sormamın sebebi hidroliği görememem 307. biri debriyaj hidrolik tankının nerede olduğunu gösterebilir mi bana?
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Firen hidrolik kabına olan bağlantıları takip et aynı kutuyu kullanabilirler
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
aynı kutu mu bilmiyorum ama eğer o kutuysa o kutu full. Dot 4 ekliyorum.
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Debriyaj hidrolik ve fren hidrolik svısını kullanır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |