![]() |
|
Debriyaj pedalından ses geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2015 Saat 11:43 |
Aracım peugeot 206 debriyaja bastığımda çıt diye bir ses geliyordu geçen debriyaja bastığımda debriyaj basık şekilde kalır gibi yaptı sonra düzeldi ara ara debriyaj pedalı ses yaptığında vitese geçiş yapmadı şuanda bir sıkıntı görülmüyor ustaya götürdüm baskı balata yada debriyaj halatındandır dedi şuanda birşey yapamayız yine yaparsa gelip olduğu yerde bakmamız lazım dedi.Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba ?
|
|
![]() |
|
mhrcyn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2015 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaklaşık 1 ay önce kadar bana oldu debriyaj teli koptu yolda kaldım dikkat edin taktırabiliyosanız şimdiden yenisini taktırın kopmadan
|
|
![]() |
|
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Aynı şeyler sizde de olmuşmuydu
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Debriyaj telinden olabilir koparsa yolda kalırsınız sonra iyi olmaz sizin için...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mhrcyn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2015 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Evet ve araba kontağı kitlenmişti kendi kendine allahtan arkamda araç yoktu el freni çektim direksiyon falan kitlenip fren basmıyordu tedbiri elden bırakmayın telli debriyaj sistemlerinin kronik arızası bu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |