![]() |
|
307 anlık elektrik kesintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2015 Saat 18:19 |
Arkadaşlar 2005 model peugeot 307 hdi 1.6 look sahibiyim. Aracı 2. el aldım ve aracı aldığım günden beri ne zaman olacağı belli olmayan anlık bir elektrik kesintisi var. Özellikle klima ve hız sabitleyici aynı anda açık ve araç yolda giderken ayağımı gazdan çekince bazen yapıyor. Aniden silecekler göstergeler cd çalar yani elektrik ile ilgili ne varsa gidip hemen geliyor ancak motor kısmında herhangi bir sıkıntı olmuyor araç durmuyor. Hata verdikten sonra bilgisayara taktırıyorum ancak herhangi bir hata kodu da çıkmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan kimse var mı?
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın şarjını ölçtür fazla şarj ediyor olabilir
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Şarj normal çıktı başka neden kaynaklanabilir acaba??
|
|
![]() |
|
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Benzer konuyu açmıştım.sorunumuz çok buuuyuk ihtimalle şarj dinamosunun içindeki konnektor denilen 80 TL lık parca..muhtemelen arkadaşın dediği gibi araç fazla elektrik üretiyor.şarj olctugunuz zaman normal veriyor çünkü bu arizayi her zaman yapmıyor ara sıra yaptığı için ise ölçümler normal sonuçla veriyor.çözümü basit.akla gelen tek parça da konnektor. İyi bir elektrikçi yarım saate halleder.
|
|
![]() |
|
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Arıza koduda vermez.
|
|
![]() |
|
Anladım umarım sıkıntı oradandır. çok teşekkür ederim. Acaba değiştirilen parçanın resmi falan nette var mı? Direkt o parçayı değiştirmeye gideyim bu sayede.
|
|
![]() |
|
Hocam değiştirilen parçanın fotosu var mı acaba?
|
|
![]() |
|
Bkrgnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba aynı sorunu alıyorum nasıl çözdünüz acaba ?
|
|
![]() |
|
Pejo307Sahibi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2022 Konum: İstanbul-Avcıla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejo307Sahibi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, sorun nasıl çözüldü? aynısı benim araçta da var..
|
|
Peugeot 307 1.6 benzinli 2003 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |