![]() |
|
Eksoz manifol çatlak 206 cc . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2015 Saat 00:51 |
teşekkürler ,o zaman çıkma bulmak daha mantıklı
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaynak oluyorda cekme yapıyor sonra yerine zorla takılıyor cıkma bulursan daha iyi olur
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
http://www.otoyedekparcaci.net/peugeot-206cc-16-80kw-eksoz-manifoldu-cabrio-206-cc-108418.html
Şimdi aradım , stokta var diyor bir fiyt sorayım diye '' yok galmadı '' dediler , kalmadı 'yı anladık da Galmadı ne ..:)
|
|
![]() |
|
Her şey bitiyor şu hayatta , sadece kanald deki arka sokaklar ve benim arabadaki arızalar bitmiyor :)
Eksoz manifoldunda kılcal çatlak var , sabahları biraz ses oluyordu , usta kaynakda yeniden çatlar, böyle devam dedi içime sinmedi , yeniside pahalı .. ben geçici bir çözüm olarak würth marka eksoz çatlak giderici aldım internetten , eksoz man. kalkanını söküp , çatlağı güzelce sıvadım .2 ay kadar gitti , geçen gün 200 km lik bir yol yaptıktan sonra baktımki ,eksoz çatlak giderici macunda çatlayarak ,kendini bırakmış ,yeniden sıvadım çatlayan yeri şimdi , elbet yakında çatlıycak bu durumda ,yeni bir eksoz manifoldu almaktansa kaynak yaptırma seçeneğini denemek istiyorum , sizce kaynak başarılı olabilirmi yoksa ,oda geçici bir çözümmüdür ? , 50 lira sökme takmaya versek ,50 lirada kaynağa 100 lira , lakin yeni bir eksoz manifolduda 400-500 , yada çıkma bulsam 200 tl 'ye ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |