![]() |
|
Eksoz manifol çatlak 206 cc . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2015 Saat 00:51 |
teşekkürler ,o zaman çıkma bulmak daha mantıklı
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaynak oluyorda cekme yapıyor sonra yerine zorla takılıyor cıkma bulursan daha iyi olur
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
http://www.otoyedekparcaci.net/peugeot-206cc-16-80kw-eksoz-manifoldu-cabrio-206-cc-108418.html
Şimdi aradım , stokta var diyor bir fiyt sorayım diye '' yok galmadı '' dediler , kalmadı 'yı anladık da Galmadı ne ..:)
|
|
![]() |
|
Her şey bitiyor şu hayatta , sadece kanald deki arka sokaklar ve benim arabadaki arızalar bitmiyor :)
Eksoz manifoldunda kılcal çatlak var , sabahları biraz ses oluyordu , usta kaynakda yeniden çatlar, böyle devam dedi içime sinmedi , yeniside pahalı .. ben geçici bir çözüm olarak würth marka eksoz çatlak giderici aldım internetten , eksoz man. kalkanını söküp , çatlağı güzelce sıvadım .2 ay kadar gitti , geçen gün 200 km lik bir yol yaptıktan sonra baktımki ,eksoz çatlak giderici macunda çatlayarak ,kendini bırakmış ,yeniden sıvadım çatlayan yeri şimdi , elbet yakında çatlıycak bu durumda ,yeni bir eksoz manifoldu almaktansa kaynak yaptırma seçeneğini denemek istiyorum , sizce kaynak başarılı olabilirmi yoksa ,oda geçici bir çözümmüdür ? , 50 lira sökme takmaya versek ,50 lirada kaynağa 100 lira , lakin yeni bir eksoz manifolduda 400-500 , yada çıkma bulsam 200 tl 'ye ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |