![]() |
|
immobilizer kitlenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2015 Saat 10:39 |
Selamun aleykum arkadaslar 307 1.4hdi aracim evin onunde park halindeyken ilk olarak aracin anahtardan merkezi kilidi calismadi kapiyi anahtar ile acip araci calistirmayi denedim mars basiyor fakat arac calismiyor konsol uzerindeki merkezi kilit dugmesi surrekli sanip sonuyor hizli hizli tahminim aracin immobilizer korumasi devreye girdi yedek anahtarlada calismiyor bi immobilizer korumasi nasil kaldiriliyor Allah rizasi icin bilgili arkadslardan yardim bekliyorum.
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutup başını söküp biraz bekleyin sonra yeniden takın. Düzelmezse arıza tespit cihazına bağlatın.
|
|
![]() |
|
Sorun duzelmedi immobilizer anahtarci geldi bsiye baglanamadi arac anahtarlari hafizadan silmis anahtar kodum mevcut ama yazamadi bsin gitmis degismen gerek dedi calisan beyin durup dururken nasil gitsin? Immobilizerin kilitlemesi bsiye mudaheleyi anahtar yazditmayi engelleyebilir diye dusunuyorum bakalim ne olur
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Servise gidin Bsi sigortaları, BSI beslmesi kontrol edilsin.
|
|
![]() |
|
bsi uzerindeki yazilim silinmis serviste tekrardan yazilim yuklendi akunun degeri dusuk oldugundan yapabilir dediler yeni bir aku aldim sorun simdilik tamam gibi insaAllah baska bir sebepten degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |