![]() |
|
Uzun Yol Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lapota13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2015 Saat 21:36 |
teşekkür ettim
|
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otobandan Sapanca Gölü Adapazarı'na kadar gel, oradan yol ayrılıyor sezar206'nın da dediği gibi Eskişehir yazmaya bilir ama Antalya Bilecik yazıyor, sonrası yolu takip et, İstanbul-Kocaeli-Sapanca-Pamukova-Bilecik-Bozüyük-Eskişehir.
En son geçtiğimde Bilecik civarında çevre yolu yapılıyordu, şehre girmeden dışarıdan dolanıyor.
Pamukova'da güzel bir mola ver Sakarya Nehrinin kıyısında bizim yerimize de bir çay iç, hayırlı yolculuklar. |
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
otoyoldan dumduz devam et ileride duz giden kadıkoy yazacak oradan gırme ankara yonune devam et yine dumduz gittikten sonra kocaeliyi felan geç sakaryaya yaklaşırken sapanca civarıydı sanırım. otoyoldan antalya ıcın cıkıs tabelası olacaktı sagda yanılmıyorsam aynı cıkıs eskişehir cıkısı da olması lazımdı ama dıkkat et eskişehir biraz kucuk yazıyo. yukarıdakı tabelada degıl de sanki refujdeki tabelada yazıyordu. Oradan cıktıktan sonra ele dumduk gıt bileciği sonra da bozöyukugececeksin o yol senı dırek eskişehirin merkezine kadar sokar inş.
eger akıllı telin varsa yandex navıgasyonu ındır cok rahat edersin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam en guzeli biraz vakit ayirip telefon veya pna (portatif navigasyon aleti) guncel yazilim harita ve speedcam yuklemeniz. Eski usul surdan soyle git zor.
Igo kullaniyorum yillardir cok memnunum. Telefonda yuklu olmasi bile yetiyor hatta internet paketi varsa yandex haritalar ve navigasyonda cok ise yariyor. Igo yu TRC destekli yuklerseniz yol durumunu guncellyip size rota da gosteriyor veya ona gore yeni yollar ciziyor. Ekonomik-kisa-hizli-yesil gibi rota alternatifleri sunuyor ve sizin ulasim tarziniza gore guzel alternatifler cikiyor. Yol uzerinde akaryakit istasyonu avm ne akliniza gelebilecek butun poi leri kolayca bulabiliyorsunuz. |
|
![]() |
|
lapota13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Merhaba arkadaşlar, kısmetse haftaya İstanbuldan Eskişehire gideceğim. Daha önce 4-5 kere Bartına gittim uzun yol olarak. Onun dışında fazla yol bilmiyorum, uzun yol tecrübem pek yok denilebilir.Sanırım Eskişehire gitmek için Bilecik yoluna girmek gerek. Ondan sonra tabelalar götürür mü nasıl giderim ? Yol hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |